Napsütéses Toszkána tavasszal

5 nap/4 éjszaka

Időpont:

2020. május 5-9.

Program

1.nap: Találkozó: 4:45-kor,a váci Művelődési Ház előtt, indulás 5:00-kor. Utazás rövid pihenőkkel a toszkán régió varázslatos kisvárosába Montecatini Termebe. Szállás elfoglalása (4 éj), fakultatív vacsora.  
 
2.nap: Reggeli után utazás Olaszország egyik legrégebbi városába, a középkori hangulatú  Pisaba, városnézés: a Csodák tere, keresztelőkápolna, dóm, ferde torony, temető.
Utunkat a vulkanikus dombok között emelkedő, az alabástrom művészetéről híres Volterrában folytatjuk, ahol barangolunk a szűk középkori utcácskákban, gyönyörű kilátással a Tirrén tengerre és a környező ciprus ligetekre. Innen átutazunk a közeli, városfallal körülvett San Gimignanoba, a tornyok világhírű városába. Este visszaérkezés a szállásra, fakultatív vacsora.
 
3.nap: Reggeli után elutazunk a Ligur tenger partján fekvő La Speziaba, ahol hajóra szállunk (időjárás függő) és felfedezzük a Riviera Di Levanta gyöngyszemét a Cinque Terre festői öbleit, színes, sziklára épült falvait, élénkzöld szőlőültetvényeit. Rossz idő esetén mindezt vonattal járjuk be. Egész napos program után visszaérkezünk a szálláshelyre, fakultatív vacsora.
 
4.nap: Reggeli, majd utazás Toszkána kulturális, reneszánsz fővárosába, Firenzébe. Városnézésünk során helyi idegenvezető kíséretében megismerkedünk a Medici család történetével és a város történelmi örökségeivel: Santa Maria del Fiore épületét, a Piazza della Signoria főteret a városházával, a Palazzo Vecchioval, a Santa Croce templomot, melyet Firenze Pantheonjának is neveznek és a középkori hídat, a Ponte Vecchiot, Loggia dei Lanzit… Este visszaérkezés a szálláshelyre, fakultatív vacsora.
 
5.nap: Reggeli után hazaindulás. Útközben megállunk, és egy rövid bevásárlásra is lehetőségünk lesz, mindenki kedvére válogathat az olasz finomságokból. Hazaérkezés Vácra a késő esti órákban. 
 

Részletek és árak

Időpont: 2020. május 5-9.    5 nap/ 4 éj
Találkozó: 4:45-kor Vác, Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 5:00 óra, Vác, Művelődési ház elől / elé 
Utazás: légkondicionált autóbusszal 
Szállás: 3* hotel, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban 
Ellátás: reggeli
Fakultatív vacsora: 14.000 Ft/fő/4 alkalom
Egyágyas felár: 17.000 Ft/fő/4 éj
Min. létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 95.000 Ft/fő
Előleg: 38.000Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, szállást reggelivel, IFA-t, és az idegenvezetés költségét.
A részvételi díj nem tartalmazza: a fakultatív  útlemondási biztosítást (kb. 5%) és az ajánlott utasbiztosítást (kb.2000 Ft/fő), VOX készüléket 2500 Ft/fő. A belépők és jegyek tájékoztató árai: kb. 70 Eur. Kötelezően fizetendő reg. adó és a helyi idegenvezető díja: 10 Eur/fő.
Fakultatív programok: pisai ferde torony kb. 18 eur/fő, feljutás a helyszínen derül ki, a torony szabad kapacitásának függvényében.
Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Napsütéses Toszkána tavasszal Napsütéses Toszkána tavasszal Napsütéses Toszkána tavasszal Napsütéses Toszkána tavasszal Napsütéses Toszkána tavasszal Napsütéses Toszkána tavasszal Napsütéses Toszkána tavasszal Napsütéses Toszkána tavasszal Napsütéses Toszkána tavasszal Napsütéses Toszkána tavasszal Napsütéses Toszkána tavasszal Napsütéses Toszkána tavasszal