A Badeni rózsakert és a romantikus Laxenburgi kastély

1 nap

Időpont:

2022. június 11. szombat

 

 

Program

Találkozó 5:45-kor a váci Művelődési Ház előtt. Folyamatos utazás Európa legimpozánsabb kastélyába Laxenburgba, mely Bécstől délre 15 km-re található. A nap első felét a Bécsi erdő egyik kiemelkedően fontos látnivalójával a Laxenburgi kastély és parkjának megtekintésével töltjük. Laxenburg szíve a kastélypark, Sissi és Ferenc József itt töltötték a mézesheteiket és itt született meg fiuk Rudolf főherceg is. A kastélyt ma is Ausztria kincsesházaként emlegetik gazdag gyűjteménye miatt. A látnivalókat Panorámavasút köti össze, a gyerekeket egy óriási játszótér, lovas kocsi és póni lovaglás várja. 
Utunkat folytatjuk a termálvizéről és kaszinójáról híres, hangulatos biedermeier városka Baden bei Wien rövid megtekintésével. Csinos biedermeier stílusú városközpontja, elegáns utcái, impozáns, gyönyörűen felújított házai, XIX. századi villái, csodás parkja, békebeli hangulata megér egy kirándulást. Ezután ellátogatunk Baden másik érdekességébe a meseszép, 8 hektáron elterülő badeni rózsakertbe, ahol gyönyörködhetünk a 30.000 tő, 800 féle különböző fajtájú rózsa színpompás látványában. A rózsák júniustól októberig nyílnak. Csodálatos látvány, amikor ennyi rózsa virágba borul.  Késő délután hazaindulás, Vácra érkezés a késő esti órákban. 

Részletek és árak

Időpont: 2022. június 11.  (szombat)     1 nap
Találkozó: 5:45-kor váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 6:00-kor váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 30 fő
 
 

Részvételi díj: 17.500 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget. Nem tartalmazza az utasbiztosítás (kb. 400 Ft/fő) és a kastélybelépőjegy árát: kb. 13 Eur/fő.
 A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
A Badeni rózsakert és a romantikus Laxenburgi kastély A Badeni rózsakert és a romantikus Laxenburgi kastély A Badeni rózsakert és a romantikus Laxenburgi kastély