Al-Dunai kirándulás hajózással a Kazán-szorosban

3 nap / 2 éjszaka

Időpont:

2019. szeptember 3-5.
 

Program

1. nap: Találkozó 5:00-kor Vácon a Művelődési Ház előtt. Utazás a Bánságba kiszombori határátkeléssel. Temesváron városnézés, majd Lugos, Karánsebes, Mehadia érintésével érkezés Herkulesfürdőre, séta a híres fürdővárosban. Szállás elfoglalása és vacsora. Egyszeri alkalommal ingyenes belépő a termálfürdőbe.

2. nap: Reggeli után Orsováról 3 órás hajókirándulást teszünk a Duna-völgy legszebb panorámájú részén, a Kazán szorosban. Majd délután utunkat az Al-Duna festői szakasza mentén folytatjuk, útközben megállunk Szendrő és Galambóc váránál. Este érkezés Székelykevére, közös vacsora, szállás a családoknál.

3. nap: Reggeli a vendégházaknál. Hazaúton megállás Belgrádban (Nándorfehérvári vár, Kalemegdan-park), majd továbbutazás Péterváradra. Látogatás a várban, a híres óratorony megtekintése. Utunk folytatásaként megérkezünk Újvidékre, majd városnézés a Vajdaság fővárosában (katolikus templom, szerb és magyar színház, Duna Park). Határátkelés Röszkénél. Érkezés Vácra a késő esti órákban.
 

Részletek és árak

Időpont: 2019. szeptember 3-5.   3 nap / 2 éj
Indulás/Érkezés: 5:15-kor a váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 3* Hotel / Herkulesfürdőn, Székelykevén falusi vendéglátóknál, 2-3 ágyas szobákban
Ellátás: félpanzió (reggeli, vacsora)
Min.létszám: 35 fő

 

Részvételi díj: 41.000 Ft/fő

Előleg: 16.000Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget, a szállást félpanziós ellátással valamint a magyar nyelvű csoportkísérő díját.

Nem tartalmazza a stornóbiztosítást (5%), az utasbiztosítás díját (kb.1.200 Ft) és a belépőjegyeket (kb.25 euro).

Fontos! Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
 


Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Al-Dunai kirándulás hajózással a Kazán-szorosban Al-Dunai kirándulás hajózással a Kazán-szorosban Al-Dunai kirándulás hajózással a Kazán-szorosban Al-Dunai kirándulás hajózással a Kazán-szorosban Al-Dunai kirándulás hajózással a Kazán-szorosban Al-Dunai kirándulás hajózással a Kazán-szorosban Al-Dunai kirándulás hajózással a Kazán-szorosban